Track: Ask Me Anything and Open Space

Location: Times Square, 7th flr.

Day of week: Thursday

AMA are an informal gathering for Q&A. Bring your questions for in depth conversations with QCon speakers.

Open Space is a simple way to run productive meetings from 5 to 2000 or more people, and a powerful way to lead any kind of organization in everyday practice or extraordinary change. In Open Space sessions, participants create and manage their own agenda of parallel working sessions around a central theme of strategic importance.

CASE STUDY TALK (50 MIN)

10:35am - 11:25am

Ask Me Anything Session with Joshua Bloch

AMA are an informal gathering for Q&A. Bring your questions for in depth conversations with our Keynote Speaker Joshua Bloch.

Joshua Bloch, Author of Effective Java, Lead Design of Java Collection API & Carnegie Mellon Professor
CASE STUDY TALK (50 MIN)

11:50am - 12:40pm

Ask Me Anything Session: Spring

AMA are an informal gathering for Q&A. Bring your questions for in depth conversations with QCon speakers.

Rossen Stoyanchev, Spring Framework Committer @Pivotal
Adib Saikali, Advisory Platform Architect
CASE STUDY TALK (50 MIN)

1:40pm - 2:30pm

Empowered Teams Open Space

CASE STUDY TALK (50 MIN)

2:55pm - 3:45pm

Mob Programming Mini Workshop

More details will be available soon.

Harold Shinsato, Agile & Software Craftsmanship Coach
CASE STUDY TALK (50 MIN)

4:10pm - 5:00pm

Ask Me Anything: Running Microservices

AMA are an informal gathering for Q&A. Bring your questions for in depth conversations with QCon speakers.

Adam Mckaig, Site Reliability Engineer @Google
Rachel Myers, Developer Programs Engineer @Google
Liz Fong-Jones, Staff Site Reliability Engineer (Google Cloud Customer Reliability Engineering)
CASE STUDY TALK (50 MIN)

5:25pm - 6:15pm

Microservice Open Space

Tracks