Track: Ask Me Anything and Open Space

Location: Times Square, 7th flr.

Day of week: Wednesday

AMA are an informal gathering for Q&A. Bring your questions for in depth conversations with QCon speakers.

Open Space is a simple way to run productive meetings from 5 to 2000 or more people, and a powerful way to lead any kind of organization in everyday practice or extraordinary change. In Open Space sessions, participants create and manage their own agenda of parallel working sessions around a central theme of strategic importance.

CASE STUDY TALK (50 MIN)

10:35am - 11:25am

Ask Me Anything Session with Guy Podjarny

AMA are an informal gathering for Q&A. Bring your questions for in depth conversations with keynote speaker Guy Podjarny.

Guy Podjarny, Co-founder @SnykSec
CASE STUDY TALK (50 MIN)

11:50am - 12:40pm

Ask Me Anything: High Performance Computing

AMA are an informal gathering for Q&A. Bring your questions for in depth conversations with QCon speakers. Speakers to be confirmed soon.

Todd Montgomery, High Performance Consultant and previously NASA researcher
CASE STUDY TALK (50 MIN)

1:40pm - 2:30pm

Core Protocols Mini Workshop

More details will be available shortly.

Harold Shinsato, Agile & Software Craftsmanship Coach
CASE STUDY TALK (50 MIN)

2:55pm - 3:45pm

Modern User Interfaces Open Space

CASE STUDY TALK (50 MIN)

4:10pm - 5:00pm

Container and Orchestration Platforms Open Space

CASE STUDY TALK (50 MIN)

5:25pm - 6:15pm

Machine Learning Open Space

Tracks